Εταιρεία

  • 6 Αυγούστου 2018

Η παραδοσιακή ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΚΡΗΤΗΣ VN ΙΚΕ ιδρύθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών ουσιών.

Ιδρυτής της είναι ο Νεκτάριος Βατσινάς, ένας άνθρωπος με εμπειρία μεγαλύτερη των 25 ετών στον χώρο των τροφίμων και στην προώθηση προϊόντων στην Κρητική – και όχι – μόνο – αγορά. Αυτή η αγάπη για αγνά, παραδοσιακά προϊόντα, οδήγησε τον Νεκτάριο Βατσινά στη δημιουργία της ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑΣ ΚΡΗΤΗΣ. Μια αγάπη που έδωσε την ιδέα να αποκτήσει η Κρήτη τις δικές της υγιεινές, θρεπτικές και νόστιμες υπερ-τροφές, όπως είναι ο χαλβάς, το ταχίνιφυστικοβούτυρο κ.α., με συνταγές αλλά και μέθοδο παραγωγής όπως η παράδοση των προϊόντων ορίζει.

Ακολουθώντας τα παραπάνω, σε συνδυασμό με υψηλά πρότυπα ασφάλειας, υγιεινής και ποιότητας, δημιουργούμε προϊόντα που εντάσσονται εύκολα στο καθημερινό διαιτολόγιο, προσφέροντας ικανοποίηση και ευχαρίστηση σε κάθε καταναλωτή.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε όλα τα προϊόντα της ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑΣ ΚΡΗΤΗΣ και να διαπιστώσετε τα παραπάνω. Θα χαρούμε επίσης να έχουμε και τις δικές σας προτάσεις και υποδείξεις, για τις οποίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email στη δ/νση info@cretanhalva.com ή μέσα από τις σελίδες μας στα social media.